Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Ľ. Tkáčiková"'
Autor:
E. Beličková, Ľ. Tkáčiková, T. H Naas, M. Vargová, M. Ondrašovič, O. Ondrašovičová, D. Obšitníková, L. Tóth
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 46, Iss 1, Pp 24-27 (2001)
We have examined 35 samples of fine cottage cheese, 14 samples of whole winter "bryndza", 29 samples of Ondava cheese, 18 samples of skim kephir milk, 18 samples of whole acidophilous milk, 5 samples of yoghurt milk with strawberry flavour and 50 sam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ab961bfc5be4bc894bb0d5dbe534d83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S Tkáčiková, Guido Krenning, P. Vogelaar, Daniël Henri Swart, Robert H. Henning, Ľ Tkáčiková, D Nakladal, A C van der Graaf
Publikováno v:
European Journal of Pharmaceutical Sciences, 168:106033. ELSEVIER SCIENCE BV
Acute kidney injury (AKI) is a global healthcare burden attributable to high mortality and staggering costs of dialysis. The underlying causes of AKI include hypothermia and rewarming (H/R), ischemia/reperfusion (I/R), mitochondrial dysfunction and r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Gruľová, M. Konečná, J. Gaľová, V. S. Mirutenko, Ľ. Tkáčiková, T. Kimáková, V. V. Mirutenko, Z. Gogaľová, A. Avuková, P. Kšonžeková, M. Mydlárová-Blaščáková, H. Vašková, J. Poráčová, V. Sedlák, A. Babejová
Publikováno v:
Scientific Bulletin of the Uzhhorod University. Series Biology; No. 46-47 (2019): SCIENTIFIC BULLETIN OF THE UZHHOROD UNIVERSITY. SERIES BIOLOGY
Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Біологія; № 46-47 (2019): Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Біологія
Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Біологія; № 46-47 (2019): Науковий вісник Ужгородського університету. Серія Біологія
Anthocyanins as secondary metabolites of berry fruit represent a large number of positive health effects. The physiological effect of polyphenols is a function of their chemical nature and bioavailability. Protective action is linked to their antioxi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.