Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"İrkin, Reyhan"'
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research June 2024 16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Irkin, Reyhan1 (AUTHOR) reyhan.irkin@idu.edu.tr, Özgür, Nihal2 (AUTHOR), Tas, Nihal2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2022, Vol. 46 Issue 4, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2021, Vol. 60 Issue 2, p146-152. 7p.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 67, Iss 4, Pp 1313-1321 (2015)
In this study, phenolic compounds and antioxidant activities in citrus fruits and their peels were determined, and their stimulatory roles on some lactic acid bacteria were investigated. Phenolic compounds in citrus fruits such as mandarin, lemon,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/faab3ff9252a496bbded1c7adafa28ad
Autor:
Çarıkçı, Sema1 sema.carikci@idu.edu.tr, İrkin, Reyhan2
Publikováno v:
Records of Agricultural & Food Chemistry. 2024 Special Issue, p45-45. 1p.
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Mar/Apr2019, Vol. 25 Issue 2, p201-207. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.