Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"İ. Cavidoğlu"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 75, Iss 2 (2024)
In this study, the use of vacuum-combined infrared radiation (VCIR) as a frying technique for the production of apple chips was investigated. The effects of a pre-drying treatment before frying on the quality parameters of apple chips were also evalu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/723bf6c8a3d54c1db34e988bf6baf727
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 75, Iss 1 (2024)
The effects of temperature (40-80 °C), time (0-28 days), and different concentrations (0-1000 mg/kg) of ascorbyl palmitate (AP) on peroxide value, conjugated diene, triene acids and hexanal contents in sunflower oil kept under accelerated oxidation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/284f0c287aa84f16b38a25142472c053
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 59, Iss 1, Pp 121-129 (2016)
In this study, we aimed to determine the slaughter-carcass characteristics, meat quality, and fatty acid composition in lambs raised under intensive and extensive conditions. The animal material consisted of 30 Norduz male lambs, with an average age
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9681af3cbc4c4c18904ae2089949148a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Dried and ground brewer's spent grain (BSG) was blended with soft wheat flour at levels of 5-25%. BSG preparations of fine (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ab54c17d6ee31bf8934403201ffc26f8
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/83bf5bf1-09be-435d-9f5d-2671819e7ef8/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/83bf5bf1-09be-435d-9f5d-2671819e7ef8/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.