Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"İ Ekiz"'
Publikováno v:
Bulletin of Materials Science. 45
Publikováno v:
Process Biochemistry. 39:105-110
The comparative growth and Cd (II), Pb (II) and Cu (II) ions bioaccumulation properties of Rhizopus arrhizus were investigated as a function of initial pH, temperature and initial metal ion concentrations. The optimum initial pH for Cd (II), Pb (II)
Publikováno v:
Biochemical Engineering Journal. 15:87-92
The bioaccumulation of Cu(II) and Cd(II) ions by viable Rhizopus arrhizus and Aspergillus niger was studied as a function of initial pH and initial metal ion concentration. Optimum pH values for maximum Cu(II) and Cd(II) accumulation were determined,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 212:213-216
Cactus pear (Opuntia ficus-indica) juice with a total soluble solids content of 15.94 °Brix was fermented using the wine yeast Saccharomyces cerevisiae. A 94.54% conversion of fermentable sugar was achieved with an ethanol production of 55.3 ml/l. T
Publikováno v:
Environmental Technology. 17:215-220
In this study, the adsorption of chromium(VI) to C. crispata was investigated in a two-staged batch reactor. The sorption phenomenon was expressed by the Freundlich adsorption isotherm and this expression was used for the calculation of the equilibri
Publikováno v:
Nahrung/Food. 44:261-263
The colour stability of the yellow-orange pigment (lambda max = 476 nm) of prickly pear (Opuntia ficus-indica) fruit was determined as a function of temperature and pH. The experiments were carried out at three different temperatures (50, 70 and 90 d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.