Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"İŞLETEN, Müge"'
Publikováno v:
Gıda, Vol 34, Iss 6, Pp 373-380 (2015)
Volume: 34, Issue: 6 373-380
Gıda
Volume: 34, Issue: 6 373-380
Gıda
The aim of this study was to determine the changes in aroma-active compounds and sensory properties of Ezine cheese during one year storage and to show the relation between findings of instrumental analysis and sensory evaluation. Aroma-active compou
Publikováno v:
Gıda, Vol 33, Iss 3, Pp 123-127 (2015)
Volume: 33, Issue: 3 123-127
Gıda
Volume: 33, Issue: 3 123-127
Gıda
The present study was conducted to evaluate the antimicrobial activities of the pine bark extract(Pinuspinea) which grows at Western parts of Turkey (Çine, Aydın) and Pycnogenol® in cooked red meat against Staphylococcusaureus.For this purpose, P.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2009, Vol. 34 Issue 6, p373-380. 8p. 1 Diagram, 2 Charts.
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 4 173-179
Gıda
Gıda
Ezine cheese is a regional cheese and produced in Çanakkale region specifically Ezine, Bayramiç, Ayvacık and some villages located to the North and West of the Mount Ida. It is made by a mixture of milk provided from goat, cow and sheep fed by nat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c92cccc2f1d3719564c680aa9ad80a7f
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6810/91524
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6810/91524
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 1 25-32
Gıda
Gıda
Consumers are increasingly looking for additional healthier food varieties properties and disease prevention functions of foods. Therefore, these functional products, which were accepted as tools for good health, are likely to be in increasing demand
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::0b8e91387515bbce1029e45463bf4b76
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6801/91448
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6801/91448
Autor:
İşleten, Müge
SÜT KAYNAKLI TOZ BİLEŞENLERİN YAĞSIZ YOĞURDUN KALİTEKRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİSİÖZETYağsız süttozu (YST), yoğurt üretiminde kurumadde artırımı amacıyla yaygın olarakkullanılan bir hammaddedir. Bu çalışmada, yine süt proteini
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::bbdc700e1ecb091ead0bd7b6938e21d0
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/604483
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/604483
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.