Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Đorđević, Natalija"'
Autor:
Mujović, Milo, Šojić, Branislav, Danilović, Bojana, Kocić-Tanackov, Sunčica, Ikonić, Predrag, Đurović, Saša, Milošević, Sanja, Bulut, Sandra, Đorđević, Natalija, Savanović, Jovo, Pavlić, Branimir
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malićanin, Marko, Karabegović, Ivana, Đorđević, Natalija, Mančić, Stojan, Stojanović, Sandra Stamenković, Brković, Duško, Danilović, Bojana
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2187, 13p
Autor:
Danilović Bojana R., Đorđević Natalija G., Karabegović Ivana T., Troter Dragan Z., Savić Dragiša S., Veljković Vlada B.
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 27, Iss 4, Pp 313-317 (2021)
In recent years, many researchers have focused on microalgae as a potential source of lipids for various purposes. To improve the lipid yield, different biomass pretreatments have been investigated. The aim of this work was to determine the effect of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31cdd8e4b4e542ac8e5b75ee5c5bfcf8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Danilović, Bojana1 (AUTHOR) bojana.danilovic@junis.ni.ac.rs, Đorđević, Natalija1 (AUTHOR), Karabegović, Ivana1 (AUTHOR), Šojić, Branislav2 (AUTHOR), Pavlić, Branimir2 (AUTHOR), Savić, Dragiša1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2021, Vol. 45 Issue 10, p1-7. 7p.
Autor:
Karabegović, Ivana, Stamenković-Stojanović, Sandra, Lazić, Miodrag, Đorđević, Natalija, Danilović, Bojana
Publikováno v:
Advanced Technologies (2022) 11(2):26-35
Even though it contains high levels of many important nutritive compounds, whey has not been widely accepted by consumers due to its unappealing taste and texture. Whey fermentation could improve its sensory properties and result in a functional beve
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đorđević, Natalija, Karabegović, Ivana, Cvetković, Dragoljub, Šojić, Branislav, Savić, Dragiša, Danilović, Bojana
Publikováno v:
Foods; Sep2022, Vol. 11 Issue 18, pN.PAG-N.PAG, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.