Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ďurčanská Katarína"'
Autor:
DRTILOVÁ, TEREZA1, ĎURČANSKÁ, KATARÍNA1 katarina.furdikova@stuba.sk, MACHYŇÁKOVÁ, ANDREA2, ŠPÁNIK, IVAN2, KLEMPOVÁ, TATIANA1, FURDÍKOVÁ, KATARÍNA1
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2020, Vol. 38 Issue 2, p94-102. 9p.
Autor:
ĎURČANSKÁ, KATARÍNA1, MUCHOVÁ, LUCIA1, DRTILOVÁ, TEREZA1, OLEJNÍKOVÁ, PETRA2, ŽENIŠOVÁ, KATARÍNA3 katarina.durcanska@stuba.sk, FURDÍKOVÁ, KATARÍNA1
Publikováno v:
Journal of Food & Nutrition Research. 2019, Vol. 58 Issue 1, p9-20. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 59:256-262
Three selected autochthonous and one commercial Saccharomyces cerevisiae strains used as starters for fermentation of the same Gewurztraminer must were compared in terms of their influence on primary and secondary aroma of wine. At the same testing c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Chimica Slovaca; Apr2015, Vol. 8 Issue 1, p34-38, 5p
Publikováno v:
Acta Chimica Slovaca; April 2015, Vol. 8 Issue: 1 p34-38, 5p