Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Čošić, Zrinka"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja
Volume 45.
Issue 6.
Volume 45.
Issue 6.
The aim of this study was to investigate the effect of treatment with fennel essential oil (FEO) on the shelf life of fresh-cut potatoes (FCP) and on the sensory characteristics of raw and subsequently boiled and fried potatoes. Peeled and sliced pot
Autor:
Pelaić, Zdenka1 zcosic@pbf.hr, Čošić, Zrinka1, Repajić, Maja2, Pedisić, Sandra2, Zorić, Zoran2, Ščetar, Mario2, Galić, Kata2, Levaj, Branka2
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Apr-Jun2022, Vol. 60 Issue 2, p166-177. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kolanović, David, Čulina, Patricija, Čošić, Zrinka, Jović, Tanja, Pedisić, Sandra, Dragović- Uzelac, Verica, Zorić, Zoran
Mediterranean herbs such as carob (Ceratonia siliqua), myrtle (Myrtus communis) and mastic tree (Pistacia lentiscus) are a rich source of various bioactive compounds (BAC), of which above different phenolic compounds and pigments occupy the main plac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::0f78f7aefbbc804743d907d793943acd
https://www.bib.irb.hr/1269272
https://www.bib.irb.hr/1269272
Kakovost svetlobe vpliva na številne fiziološke procese plodov pred in po obirnaju. V sadovnjaku spekter in intenzivnost sončne svetlobe vplivata na barvo plodov, ki je eden najpomembnejših parametrov kakovosti sadja. Za zagotavljanje visoke kako
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::2929840aeb362e62c5b40df1cdb52b42
https://www.bib.irb.hr/1208071
https://www.bib.irb.hr/1208071
The influence of the addition of strawberry powder (SP) (0, 5, 7.5 and 10%) and starch (0, 0.75 and 1.5%) on the physical and sensory properties of whipped cream (WC) was tested. The content of air (AC) immediately after foaming, the serum content (S
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::2af64c856fdbcfdeb57bb2427d513b4b
https://www.bib.irb.hr/1224070
https://www.bib.irb.hr/1224070
Autor:
Levaj, Branka, Dobrinčić, Ana, Cegledi, Ena, Dobroslavić, Erika, Čošić, Zrinka, Dragović- Uzelac, Verica, Repajić, Maja
This study aimed to investigate the effect of treatment with laurel (Laurus nobilis) essential oil (LEO) on the shelf life of fresh-cut potatoes (FCP). Peeled and sliced potatoes were dipped in the aqueous solution of different LEO concentrations (25
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::21840842d5716bb3e61df49477608e70
https://www.bib.irb.hr/1221851
https://www.bib.irb.hr/1221851
Fresh-cut potatoes (Solanum tuberosum L.) (FCP) are subject to microbiological spoilage and various physico-chemical changes that impair their quality and shorten their shelf-life. As UVC and high hydrostatic pressure (HHP) have a proven antimicrobia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::1f61afd25bbcdba3cb5113786ea22539
https://www.bib.irb.hr/1236881
https://www.bib.irb.hr/1236881