Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Červek, Matjaž"'
Autor:
Mujić Emir, Omanović Halil, Mateo Javier, Pračić Nermin, Vilić Husein, Šahinović Refik, Nedić Drago, Giráldez Francisco Javier, Lorenzo Jose Manuel, Červek Matjaž
Publikováno v:
Acta Veterinaria, Vol 68, Iss 4, Pp 502-511 (2018)
This research is aimed at determining the impact of supplementing extensively reared lambs with a limited amount of flax seed enriched-concentrate on the fatty acid profile of the lamb meat (omental fat depot). A total of 96 60-day old Pramenka breed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53cf509596d14538af590e4a15889ff4
Autor:
Babič, Janja, Tavčar-Kalcher, Gabrijela, Celar, Franci Aco, Kos, Katarina, Červek, Matjaž, Jakovac-Strajn, Breda
Publikováno v:
Toxins, vol. 12, no. 11, 730, 2020.
This four-year study reports the occurrence of ergot alkaloids (EAs) in cereals intended for animal feeding collected in Slovenia. A total of 517 samples of cereals were analysed using liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the presence o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::79eaefe4831d7d8a098fd4c092f211c5
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=122358
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=122358
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čeh, Barbara, Červek, Matjaž
Publikováno v:
Hmeljar (Žalec)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3825::9fd0faa19da0a65b75d150fb0f2f3be0
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-ZZVCTCTZ
http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:doc-ZZVCTCTZ
The aim of this work was to investigate the influence of dietary linseed on fatty acid composition of pig muscle and adipose tissue with special emphasis on the nutritionally important ratio of polyunsaturated n-6 and n-3 fatty acids. Corn based mixt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::79774642e4a102de09caa37eafea56e5
https://www.bib.irb.hr/364336
https://www.bib.irb.hr/364336
Autor:
Babič J; Institute of Food Safety, Feed and Environment, Veterinary Faculty, University of Ljubljana, Gerbičeva 60, 1000 Ljubljana, Slovenia., Tavčar-Kalcher G; Institute of Food Safety, Feed and Environment, Veterinary Faculty, University of Ljubljana, Gerbičeva 60, 1000 Ljubljana, Slovenia., Celar FA; Department of Agronomy, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia., Kos K; Department of Agronomy, Biotechnical Faculty, University of Ljubljana, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana, Slovenia., Červek M; Emona RCP, Kavčičeva ulica 72, 1000 Ljubljana, Slovenia., Jakovac-Strajn B; Institute of Food Safety, Feed and Environment, Veterinary Faculty, University of Ljubljana, Gerbičeva 60, 1000 Ljubljana, Slovenia.
Publikováno v:
Toxins [Toxins (Basel)] 2020 Nov 21; Vol. 12 (11). Date of Electronic Publication: 2020 Nov 21.