Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"Čanadanović ‐ Brunet, Jasna"'
Autor:
Stajčić Slađana M., Pezo Lato L., Ćetković Gordana S., Čanadanović-Brunet Jasna M., Mandić Anamarija I., Tumbas-Šaponjac Vesna T., Vulić Jelena J., Travičić Vanja N., Belović Miona M.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 89, Iss 1, Pp 13-27 (2024)
In this study freeze-drying and oven-drying (at 50 and 65 °C) were applied for the preparation of dried pumpkin waste. The effect of drying methods on physical properties (moisture content, water activity, hygroscopicity, water solubility, bulk and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/336e2342fa5949e7bcf9ca7d3fc6df4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stajčić Slađana M., Čanadanović-Brunet Jasna M., Ćetković Gordana S., Tumbas-Šaponjac Vesna T., Vulić Jelena J., Šeregelj Vanja N.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2021, Iss 52, Pp 239-252 (2021)
The application of bioactive antioxidant compounds is limited because of their instability. To overcome this drawback, different protection systems including encapsulation have been developed. In this study, for the stabilisation of bioactive comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b8c7839753546bd99885fd6f4449295
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stajčić Slađana M., Ćetković Gordana S., Čanadanović-Brunet Jasna M., Tumbas-Šaponjac Vesna T., Vulić Jelena J., Šeregelj Vanja N.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2020, Iss 51, Pp 149-161 (2020)
Utilization of carotenoids as a nutraceutical ingredients or natural colorants within foods is currently limited due to their instability. Encapsulation is one of the prominent means used to improve carotenoid stability. In this study the content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdaf3e49e2504a79ab9bfac33d5eeab3
Autor:
Hidalgo, Alyssa, Brandolini, Andrea, Čanadanović-Brunet, Jasna, Ćetković, Gordana, Tumbas Šaponjac, Vesna
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2018 268:40-48
Autor:
Sailović, Pero, Odžaković, Božana, Bodroža, Darko, Vulić, Jelena, Čanadanović-Brunet, Jasna, Zvezdanović, Jelena, Danilović, Bojana
Publikováno v:
Antibiotics (2079-6382); Apr2024, Vol. 13 Issue 4, p358, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.