Zobrazeno 1 - 10
of 146
pro vyhledávání: '"Čadež, Neža"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yurkov, Andrey, Visagie, Cobus M., Crous, Pedro W., Hashimoto, Akira, Baschien, Christiane, Begerow, Dominik, Kemler, Martin, Schoutteten, Nathan, Stadler, Marc, Wijayawardene, Nalin N., Hyde, Kevin D., Zhang, Ning, Boekhout, Teun, Bai, Feng-Yan, Čadež, Neža, Daniel, Heide-Marie, Fell, Jack W., Groenewald, Marizeth, Lachance, Marc-André, Libkind, Diego
Publikováno v:
IMA Fungus; 7/24/2024, Vol. 15 Issue 1, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čadež, Neža, Boundy‐Mills, Kyria, Botha, Alfred, Kachalkin, Aleksey, Dlauchy, Dénes, Péter, Gábor
Publikováno v:
Yeast; Dec2023, Vol. 40 Issue 12, p594-607, 14p
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jul-Sep2020, Vol. 58 Issue 3, p337-347. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čadež, Neža1, Bellora, Nicolas2, Ulloa, Ricardo3, Hittinger, Chris Todd4, Libkind, Diego2 libkindfd@comahue-conicet.gob.ar
Publikováno v:
PLoS ONE. 1/30/2019, Vol. 14 Issue 01, p1-19. 19p.
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2011, Iss 121, Pp 85-101 (2011)
Impact of three fungicides against B. cinerea (iprodione, pyrimethanil and f ludioxonil plus cyprodinil) on the population of Saccharomyces cerevisiae strains during the spontaneous alcoholic fermentation was studied. With regard to the use of fungic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e97d5db635774bad8fb01f2fdfa95be8
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2009, Iss 117, Pp 97-110 (2009)
Microbial biodiversity can also be reflected in final product composition. The work described in this paper investigates the differences in the amino acid composition of 14 Malvasia musts/wines fermented with local and commercial starter yeasts, comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f5900c953cd4b949f060abce73c248a