Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Ćeran M"'
Autor:
Ćeran M; Laboratory for Biotechnology, Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Đorđević V; Legumes Department, Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Miladinović J; Legumes Department, Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Vasiljević M; Legumes Department, Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Đukić V; Legumes Department, Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Ranđelović P; Legumes Department, Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Jaćimović S; Legumes Department, Institute of Field and Vegetable Crops, National Institute of the Republic of Serbia, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2024 Mar 28; Vol. 13 (7). Date of Electronic Publication: 2024 Mar 28.
Autor:
Ceran, M., Abebe, K., Wagenblast, A.L., Schmidt, G., Langhans, L., Orholt, M., Vester-Glowinski, P.
Publikováno v:
In EJC Skin Cancer 2024 2 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ranđelović P; Institute of Field and Vegetable Crops, Maksima Gorkog 30, 21000, Novi Sad, Serbia. predrag.randjelovic@ifvcns.ns.ac.rs., Đorđević V; Institute of Field and Vegetable Crops, Maksima Gorkog 30, 21000, Novi Sad, Serbia., Miladinović J; Institute of Field and Vegetable Crops, Maksima Gorkog 30, 21000, Novi Sad, Serbia., Prodanović S; Faculty of Agriculture, Department of Genetics, Plant Breeding and Seed Science, University of Belgrade, Nemanjina 6, 11080, Zemun-Belgrade, Serbia., Ćeran M; Institute of Field and Vegetable Crops, Maksima Gorkog 30, 21000, Novi Sad, Serbia., Vollmann J; Department of Crop Sciences, Institute of Plant Breeding, University of Natural Resources and Life Sciences, Konrad Lorenz Str. 24, 3430, Vienna, Tulln an der Donau, Austria.
Publikováno v:
Plant methods [Plant Methods] 2023 Aug 26; Vol. 19 (1), pp. 89. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 26.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Uhlarik A; Institute of Field and Vegetable Crops, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Ćeran M; Institute of Field and Vegetable Crops, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Živanov D; Institute of Field and Vegetable Crops, Maksima Gorkog 30, 21000 Novi Sad, Serbia., Grumeza R; Agro Seed Research, Nijverheidslaan 1506, 3660 Oudsbergen, Belgium., Skøt L; Institute of Biological, Environmental & Rural Sciences (IBERS), Aberystwyth University, Penglais, Ceredigion, Aberystwyth SY23 3DA, UK., Sizer-Coverdale E; Institute of Biological, Environmental & Rural Sciences (IBERS), Aberystwyth University, Penglais, Ceredigion, Aberystwyth SY23 3DA, UK., Lloyd D; Institute of Biological, Environmental & Rural Sciences (IBERS), Aberystwyth University, Penglais, Ceredigion, Aberystwyth SY23 3DA, UK.
Publikováno v:
Plants (Basel, Switzerland) [Plants (Basel)] 2022 May 16; Vol. 11 (10). Date of Electronic Publication: 2022 May 16.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miladinović J; Soybean Department, Institute of Field and Vegetable Crops, 21000, Novi Sad, Serbia. jegor.miladinovic@ifvcns.ns.ac.rs., Đorđević V; Soybean Department, Institute of Field and Vegetable Crops, 21000, Novi Sad, Serbia., Balešević-Tubić S; Soybean Department, Institute of Field and Vegetable Crops, 21000, Novi Sad, Serbia., Petrović K; Soybean Department, Institute of Field and Vegetable Crops, 21000, Novi Sad, Serbia., Ćeran M; Soybean Department, Institute of Field and Vegetable Crops, 21000, Novi Sad, Serbia., Cvejić J; Department of Pharmacy, Faculty of Medicine, University of Novi Sad, 21000, Novi Sad, Serbia., Bursać M; Department of Pharmacy, Faculty of Medicine, University of Novi Sad, 21000, Novi Sad, Serbia., Miladinović D; Industrial Crops Department, Institute of Field and Vegetable Crops, 21000, Novi Sad, Serbia.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2019 Nov 15; Vol. 9 (1), pp. 17137. Date of Electronic Publication: 2019 Nov 15.