Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"ácido γ-linolênico"'
Autor:
Srinivasa Reddy Ronda, S.S. Lele
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 39, Iss 4, Pp 693-697 (2008)
Gamma-linolenic acid (GLA) production by Spirulina platensis under different stress-inducing conditions was studied. Submerged culture studies showed that low temperature (25ºC), strong light intensity (6 klux) and primrose oil supplement (0.8%w/v)
Autor:
Sâmia M. Tauk-Tornisielo, Luciana S. Arasato, Alex F. de Almeida, José S. Govone, Eleni N. Malagutti
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 40, Iss 2, Pp 342-345 (2009)
The fungi strains were tested in Bioscreen automated system to select the best nutritional source. Following, shaking submserse cultures were studied in media containing sole carbon or nitrogen source. The growth of these strains improved in media co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ronda, Srinivasa Reddy, Lele, S.S.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 39, Issue: 4, Pages: 693-697, Published: DEC 2008
Gamma-linolenic acid (GLA) production by Spirulina platensis under different stress-inducing conditions was studied. Submerged culture studies showed that low temperature (25ºC), strong light intensity (6 klux) and primrose oil supplement (0.8%w/v)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::28499b4de207b3116c67a0b919c7570e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822008000400018&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822008000400018&lng=en&tlng=en
Autor:
Leite Di Domenico, Vitória, Raisa Paiva, Ana, Jank, Louise, Andrade Tomaszewski, Caroline, de Souza da Motta, Amanda
Publikováno v:
Ciência Animal Brasileira; 2023, Vol. 24, p489-498, 10p
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFG
Universidade Federal de Goiás (UFG)
instacron:UFG
Universidade Federal de Goiás (UFG)
instacron:UFG
A demência vascular (DV) é uma doença neurodegenerativa causada por diversos fatores que prejudicam o fluxo sanguíneo cerebral, como a isquemia cerebral, aterosclerose ou acidente vascular cerebral (AVC). Estes fatores prejudicam a homeostase lip
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::27dad04f70d4c5521cab42e6f5c1e190
http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/tede/10057
http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/tede/10057
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 38, Iss spe, Pp 15-25 (2009)
A partir do desenvolvimento de métodos mais precisos para a avaliação de lipídeos, diversos compostos têm sido descobertos e estudados como forma de enriquecer e melhorar dietas para atender às necessidades dos animais. O triglicerídeo é o pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/396450dfd2344326bd27b431ccf72d59