Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Üren, Ali"'
Publikováno v:
In Poultry Science 1 September 2014 93(9):2296-2303
Autor:
Özdestan, Özgül, Üren, Ali
Publikováno v:
In Talanta 2009 78(4):1321-1326
Autor:
Özdestan, Özgül1 (AUTHOR) ozgul.ozdestan@ege.edu.tr, Üren, Ali2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Mar/Apr2013, Vol. 16 Issue 2, p416-428. 13p.
Autor:
Özdestan, Özgül1 ozgul.ozdestan@ege.edu.tr, Üren, Ali2
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. Oct2012, Vol. 10 Issue 4, p11-18. 8p.
Autor:
Özdestan, Özgül1 ozgul.ozdestan@ege.edu.tr, Üren, Ali1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2011, Vol. 36 Issue 4, p193-200. 8p. 4 Charts.
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2007, Vol. 45 Issue 1, p62-68. 7p.
Publikováno v:
Volume: 37, Issue: 6 309-315
Gıda
Gıda
The nearly ubiquitous consumption of cereals all over the world gives cereals an important position in international nutrition. Kumru is a traditional fermented cereal food made with flour and chickpea yeast. The aim of the present study was to inves
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e6db2f0751082fb204adf803958523d7
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6941/92612
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6941/92612
Autor:
ÜREN, Ali
Publikováno v:
Volume: 24, Issue: 3
Gıda
Gıda
The colour of foods is of importance from the consumer point of view. Although the colour of foods may be determined subjectively by means of a panel, it may be measured objectively using a chroma meter. Three parameters are measured to determine the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c1f7273340a824a14eaa1c13fc4c65db
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6877/92070
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6877/92070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.