Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Ünal, M. Ümit"'
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2018, Vol. 43 Issue 6, p930-942. 13p. 1 Chart.
Publikováno v:
Biofuels (17597269); Apr2022, Vol. 13 Issue 4, p395-399, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture & Forestry. 2015, Vol. 39 Issue 6, p984-991. 8p.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2011, Vol. 36 Issue 5, p255-262. 8p. 3 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2011, Vol. 36 Issue 4, p185-192. 8p. 3 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2011, Vol. 36 Issue 3, p137-144. 8p. 4 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Dec2011, Vol. 35 Issue 6, p1568-1575. 8p.
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Apr2010, Vol. 34 Issue 2, p356-367. 12p.
Autor:
ÜNAL, M. Ümit, ERTEN, Hüseyin, BOZDOĞAN, Adnan, ÖZDEMİR, Gültekin, İNCESESLİ, İlker, CABAROĞLU, Turgut, TANGOLAR, Semih, CANBAŞ, Ahmet
Publikováno v:
Volume: 32, Issue: 4 165-172
Gıda
Gıda
This study was undertaken to investigate suitability of black grape varieties of Kalecikkarası, Carignane and Syrah grown in Experimental Vineyard of Pozantı Research Center of University of Cukurova for wine production. Chemical and sensory result
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::18aa89e4f886b4c692935aab7135ab76
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6810/91520
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6810/91520