Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Üçok, Didem"'
Autor:
Dagsuyu, Eda, Can Tunçelli, İdil, Yanardag, Refiye, Erkan, Nuray, Özden, Özkan, Üçok, Didem, Tosun, Şehnaz Yasemin, Doğruyol, Hande, Ulusoy, Şafak, Mol, Sühendan
Publikováno v:
In Journal of Experimental Marine Biology and Ecology July 2024 576
Autor:
Doğruyol, Hande, Ulusoy, Şafak, Erkan, Nuray, Mol, Sühendan, Özden, Özkan, Can Tunçelli, İdil, Tosun, Şehnaz Yasemin, Üçok, Didem, Dağsuyu, Eda, Yanardağ, Refiye
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology April 2024 186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Üçok, Didem, Akan, Tamer, Kartal, Sehban, Tosun, Şehnaz Yasemin, Mol, Sühendan, Coşansu, Serap, Doğruyol, Hande, Ulusoy, Şafak, Bostan, Kamil
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jun2024, Vol. 59 Issue 6, p3773-3780, 8p
Publikováno v:
Volume: 28, Issue: 1 173-178
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
The aim of this study was to determine the quality changes of anchovy (Engraulis engrasicholus, L. 1758) and bluefish (Pomatomus saltatrix, L. 1766) due to a multiple freezing-thawing process. The samples were stored in straphor plate at -30 ºC and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c38388ded8d74095a49bf112ec2795c5
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkveterinary/issue/12552/151589
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkveterinary/issue/12552/151589
Autor:
Üçok, Didem
Su ürünleri proteinlerin ve esansiyel aminoasitlerin başlıca kaynaklarından biridir. Böylece yüksek kaliteli gıda ihtiyacına bağlı olarak çok önemli hale gelmiştir. Dünya nüfusunun artışı su ürünlerine olan talebi arttırmıştı
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::fcf8ba31ee7d446afb7d8fa13351b85e
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/157166
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/157166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.