Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Øgendal, L.H."'
Autor:
Byg, I., Diaz, J., Øgendal, L.H., Harholt, J., Jørgensen, B., Rolin, C., Svava, R., Ulvskov, P.
Publikováno v:
Food Chemistry, 4, 131, 1207-1216
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::938c4afde35c56fbc06d209eab60f1ef
http://resolver.tudelft.nl/uuid:6066badb-25e3-4598-94e0-6cd36897440f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:6066badb-25e3-4598-94e0-6cd36897440f
Publikováno v:
Solid State Ionics; September 1988, Vol. 28 Issue: 1 p271-275, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.