Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ø.E. Haga"'
Publikováno v:
Rangifer, Vol 17, Iss 2 (1997)
Microbial fermentation end products were investigated in Svalbard reindeer at two different locations, on Nordenskioldland (NL) (n=7) and in a marginal area on Nordaustlandet (NA) (n=11), at different seasons. The pH ranged from 6.51-6.70 in rumen co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/987fbfefc23b45908dd6d6f4da409e31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.