Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Öztürk, Berna"'
TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULAN ŞALGAM SULARININ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ.
Autor:
ÖZTÜRK, Berna1, KILIÇ, Gülden1, KIRMIZIGÜL PEKER, Ayşegül1, ATLAMA, Kıvanç1, YAHŞİ, Yunus1, YÜCEL ŞENGÜN, İlkin1 ilkin.sengun@ege.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 4, p703-713. 11p.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 4, p641-655. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Express Polymer Letters. Jun2023, Vol. 17 Issue 6, p660-673. 14p.
Publikováno v:
Journal of Adnan Menderes University, Agricultural Faculty. Jun2023, Vol. 20 Issue 1, p117-125. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ŞENGÜN, İlkin YÜCEL1 ilkin.sengun@ege.edu.tr, ÖZTÜRK, Berna1
Publikováno v:
Anadolu University of Sciences & Technology - C: Life Sciences & Biotechnology. Aug2018, Vol. 7 Issue 2, p256-276. 21p.
Autor:
Falay, Mesude1 mesudey@gmail.com, Öztürk, Berna Afacan1, Güneş, Kürşad1, Kalpakçı, Yasin1, Dağdaş, Simten1, Ceran, Funda1, Özet, Gülsüm1
Publikováno v:
Turkish Journal of Hematology. 2018, Vol. 35 Issue 2, p94-98. 5p.
Bu çalışmada, Ankara’da yetiştirilen kabak çekirdeği ve Malatya’da yetiştirilen kayısı çekirdeğinden elde edilensabit yağların yağ asidi kompozisyonları ve biyoaktif özellikleri incelenmiştir. Kabak ve kayısı çekirdeğiyağlar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::5f4a059f8acd98ac158805d58bda819a
https://hdl.handle.net/11454/80253
https://hdl.handle.net/11454/80253
Publikováno v:
Volume: 45, Issue: 5 954-962
Gıda
Gıda
n the study, fatty acid compositions, bioactive and antimicrobial properties of fixed oil obtained from blue and white poppy (Papaver somniforum) seeds were examined. The major components found in the composition of samples were linoleic (69.2-73.2%)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8b0d71577fe48046f30283d25a979ea7
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/56397/730729
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/56397/730729