Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Özrenk, E."'
Publikováno v:
Volume: 10, Issue: 1 45-52
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Homogenization process leads to various changes in the physical and biochemical properties of milk. Some characteristics are also different in the products prepared from homogenized milk than unhomogenized products. The objective of this study was to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::11c589416937716f0dbafdd8a4303bed
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/22003/236244
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/22003/236244
Publikováno v:
Volume: 13, Issue: 2 127-132
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::46fbaa22a875d7d2a7fef2356610c4e9
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/21998/236190
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/21998/236190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.