Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Özge ÇETİNKAYA"'
Publikováno v:
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dergisi, Vol 29, Iss 1, Pp 97-109 (2021)
To prevent occupational accidents and occupational diseases Occupational Health and Safety Law No. 6331 came into force on 20 June 2012. The law was prepared on the basis of proactive approach by considering all fields of activities and all employees
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/591072d0b6d24384820bbb2787af0633
Autor:
Açar, Özge Çetinkaya, Gökmen, Vural
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 100(4):642-648
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Apr2009, Vol. 32 Issue 2, p248-264. 17p. 1 Diagram, 2 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Özge Çetinkaya, Vural Gökmen
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 80:300-305
The effects of pretreatment with gelatin and bentonite, pressure (Δ P ) and molecular weight cut-off (MWCO) on flux performance of apple juice during ultrafiltration were studied. Filtration data (volume versus time) were satisfactorily fitted to De
Autor:
Özge Çetinkaya, Vural Gökmen
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 29:508-518
The clarification of apple juice by ultrafiltration has been commercially used for many years. A common phenomenon in membrane processes is the decline of permeate flux (J) with time (t), called “membrane fouling.” The phenomenon of membrane foul
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gökmen, Vural1 vgokmen@hacettepe.edu.tr, Serpen, Arda1, Açar, Özge Çetinkaya1, Morales, Francisco J.2
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. Nov2008, Vol. 48 Issue 3, p843-847. 5p.