Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Özcan, M. M."'
Publikováno v:
South African Journal of Enology & Viticulture. 2017, Vol. 38 Issue 2, p212-220. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Özcan, M. M., Lemiasheuski, V.
Адаптация функциональных систем человека к естественным и экстремальным факторам среды The total phenol contents of methanol extract change between 875.14 and 784.39 mg GAE/
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1594::4d4f75f29a82dd9848c17847c8afcead
http://elib.bsu.by/handle/123456789/231317
http://elib.bsu.by/handle/123456789/231317
Autor:
Özcan, M. M., Tanrıverdi, E. S.
Адаптация функциональных систем человека к естественным и экстремальным факторам среды Antioxidant effects of the date powder and extracts on the oxidative stability of sesa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1594::93c856e1f9f4faf882df9d3057ce7869
http://elib.bsu.by/handle/123456789/231318
http://elib.bsu.by/handle/123456789/231318
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matthaus, B.1, Özcan, M. M.2 mozcan@selcuk.edu.tr
Publikováno v:
Grasas y Aceites. jul-sep2012, Vol. 63 Issue 3, p313-320. 8p.
Autor:
Arslan, D.1 dears@selcuk.edu.tr, Özcan, M. M.1
Publikováno v:
Grasas y Aceites. oct-dic2011, Vol. 62 Issue 4, p453-461. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.