Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Özbaş, Z. Yeşim"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oktay, Büşra Akdeniz1 busra.akdeniz@hacettepe.edu.tr, Özbaş, Z. Yeşim1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2020, Vol. 45 Issue 6, p1215-1226. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Naturally fermented black table olives of the Gemlik variety are one of the most consumed fermented products in Turkey. The objective of this work was to identify yeast strains isolated during their natural fermentation by using Restriction Fragments
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4366::bb96efa66a938679a583b768f83da9d3
https://hdl.handle.net/11491/559
https://hdl.handle.net/11491/559
Autor:
Şenses^Ergül, Şule1, Özbaş, Z. Yeşim1 yesim@hacettepe.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2009, Vol. 34 Issue 3, p183-191. 9p.
Autor:
Ergül, Şule Şenses1, Özbaş, Z. Yeşim1 yesim@hacettepe.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2009, Vol. 34 Issue 1, p5-9. 5p. 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 35, Issue: 2 135-142
Gıda
Gıda
Citric acid is a tricarboxylic acid which can be used in food industry as an acidifier, aroma enhancer, preservative, emulsifier, stabilizer, and antioxidant. Today, citric acid is produced mainly by fermentation, and it is known that molds and yeast
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a69ec0dd3536ae5547a98a462cfbb12b
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6874/92047
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6874/92047