Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"Önning, G"'
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2008 Jan 01. 52(2), 83-90.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48508107
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 1998 Jan 01. 42(4), 211-220.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48514575
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science February 2007 90(2):918-927
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Önning, G. *
Publikováno v:
In Food Chemistry 2000 68(2):133-139
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; Jun2020, Vol. 75 Issue 2, p236-242, 7p
Autor:
Önning, G., Berggren, A., Drevelius, M., Jeppsson, B., Lindberg, A.-m., Johansson Hagslätt, M.-l.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jul2003, Vol. 54 Issue 4, p281. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.