Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"ÖZTÜRKCAN, Arda"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Health (2602-2834); 2024, Vol. 10 Issue 4, p262-272, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bayram, Hatice Merve, Öztürkcan, Arda
Publikováno v:
Acibadem Saglik Bilimleri Dergisi; Jul2024, Vol. 15 Issue 3, p297-304, 8p
Autor:
Bayram, Hatice Merve1, Öztürkcan, Arda1 turkcana@hotmail.com
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. eki-ara2022, Vol. 20 Issue 4, p442-453. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi; Feb2024, Vol. 42 Issue 1, p26-36, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 4, p682-702. 21p.
Autor:
BAYRAM, Hatice Merve, ÖZTÜRKCAN, Arda
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 4 442-453
Akademik Gıda
Akademik Gıda
Berry fruits and their products are known as “functional foods” and have a growing interest in the food industry. Berries have high antioxidant capacity and anthocyanin contents in comparison to other fruits, and they are considered to have prote
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::538534335dec88a59bc4f9bedccc54f1
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/74321/1224830
https://dergipark.org.tr/tr/pub/akademik-gida/issue/74321/1224830