Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"ÖZER, Cem Okan"'
Autor:
Özer, Cem Okan1 (AUTHOR) cemokanozer@nevsehir.edu.tr, Var, Ganime Beyzanur1 (AUTHOR), Gerçekaslan, Kamil Emre1 (AUTHOR), Demir Özer, Ezgi2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2024, p1. 11p. 3 Illustrations.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science October 2021 25
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 4, p819-835, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Özer, Cem Okan1 (AUTHOR) cemokanozer@gmail.com, Çelegen, Şeyma1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2021, Vol. 45 Issue 8, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Tropical Animal Health & Production; Jun2023, Vol. 55 Issue 3, p1-14, 14p
Autor:
Kılıç, Birol, Özer, Cem Okan
Et Bilimi ve Gastronomisi kitabında; kaliteli ve uygun etin özellikleri, seçimi, işlenmesi, hazırlanması, farklı tekniklerle pişirilmesi, muhafazası ve etin sağlık üzerine etkilerine dair bilgiler, et ve gastronomi bilimi harmanlanarak ya
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1865::4ac676329ed4dab032df1c93ec36e410
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/97528
http://acikerisim.sdu.edu.tr/xmlui/handle/123456789/97528
Autor:
Karataş, Nuray, Özer, Cem Okan
Bu çalışmada kaplamalı tavuk ürünleri üretiminde farklı konsantrasyonlarda (%10, %20 ve %30) hazırlanan ozmotik sıvılar içerisinde belirli sürelerde (1, 2 ve 3 saat) ultrases işlemine tabi tutulan (5dk/saat) tavuk parçalarının ürün
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3070::35566b2c07aca3f1f14082d585a1b15b
http://hdl.handle.net/20.500.11787/7500
http://hdl.handle.net/20.500.11787/7500
Publikováno v:
Journal of Oleo Science; 2023, Vol. 72 Issue 4, p399-407, 9p