Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"ÖZÇAKMAK, Sibel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2024, Vol. 20 Issue: 10 p1282-1295, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Özçakmak, Sibel1 sibel.ozcakmak@tarimorman.gov.tr, Var, Işıl2
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. eki-ara2020, Vol. 18 Issue 4, p433-441. 9p.
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Hygiene; Summer2023, Vol. 9 Issue 3, p207-216, 10p
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Hygiene; Summer2021, Vol. 7 Issue 3, p125-134, 10p
Autor:
Özçakmak, Sibel, Dervişoğlu, Muhammet
Publikováno v:
Gıda, Vol 36, Iss 3, Pp 177-184 (2015)
Küf kontaminasyonu önemli kalite problemlerine ve peynir üreticilerine ekonomik kayıplara neden olmaktadır. Peynirlerden yaygın olarak izole edilen kontamine küf türleri Penicillium commune, P. verrucosum, P. roqueforti, P. palitans, Aspergil
Son yıllarda piyasada düşük kaliteli pirinçlerin, daha yüksek fiyatla satabilmek amacıyla yüksek kaliteli pirinçler ile karıştırılması, ithal/yerli ve/veya farklı yerli çeşitlerin birlikte ambalajlanarak tüketiciyi yanıltıcı şek
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9773::6624aad46951e7879439b7b114d25753
https://app.trdizin.gov.tr/publication/paper/detail/TWpRMk9UWXhNUT09
https://app.trdizin.gov.tr/publication/paper/detail/TWpRMk9UWXhNUT09
Autor:
Özçakmak, Sibel1 sibelo@omu.edu.tr, Öztürk, Ergin2
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. Jan2012, p66-69. 4p.