Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"ÖZ, Ayşe Tülin"'
Autor:
Öz, Ayşe Tülin, Ali, Arfan
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology November 2023 205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Öz, Ayşe Tülin1 (AUTHOR) aysetulinoz@osmaniye.edu.tr, Kafkas, Ebru2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2022, Vol. 46 Issue 6, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture & Forestry. 2016, Vol. 40 Issue 3, p433-440. 8p.
Publikováno v:
Journal of Food Quality.
Phenolic compounds are a group of secondary plant metabolites, many with health-promoting properties that are present in all parts of plants. They have an aromatic structure, including either one or more hydroxyl groups giving them the ability to sta
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Öz, Ayşe Tülin1 aysetulinoz@osmaniye.edu.tr, Süfer, Özge1
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. nis-haz2013, Vol. 11 Issue 2, p110-115. 6p.
Autor:
Öz, Ayşe Tülin1 aysetulinoz@osmaniye.edu.tr, Süfer, Özge1
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. Jan2012, p85-91. 7p.