Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"ÖNK K"'
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 23, Iss 1, Pp 109-115 (2017)
The purpose of this study were to determine effects of fattening systems on fattening performance (n=39) and slaughter and carcass characteristics (n=24) in male Tuj lambs. Three different fattening groups were formed as extensive (n=13), semi-intens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6125bacf7154c90b85f68ae86303716
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 22, Iss 2, Pp 253-260 (2016)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9209a168711442afbc25a7e4c7af4bca
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 21, Iss 5, Pp 645-652 (2015)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d236775f4a04942af8fec4f52bea1ee
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 21, Iss 5, Pp 665-671 (2015)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b81acb36a40d424aa9fe335675f76e7b
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 20, Iss 6, Pp 835-840 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a573789728b474184f1b49827b27f6d
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 20, Iss 2, Pp 209-215 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae0a5d0b157b4cf29d6602818a268d0d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effects of breed and fattening system on fatty acid and chemical composition of meat from male lambs
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol. 52 No. 1 (2022); 57-66
South African Journal of Animal Science, Volume: 52, Issue: 1, Pages: 57-66, Published: 2022
South African Journal of Animal Science, Volume: 52, Issue: 1, Pages: 57-66, Published: 2022
The purpose of this study was to examine the fatty acid and chemical composition of the Longissimus dorsi (LD) from male Tuj and Hemşin lambs reared in extensive, semi-intensive and intensive feeding systems. At the end of 90 days eight lambs from e