Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"ÖNER, Manolya Eser"'
Publikováno v:
Harran Journal of Agricultural & Food Science; 2024, Vol. 28 Issue 2, p248-257, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 33, Issue: 2 231-237
Mediterranean Agricultural Sciences
Mediterranean Agricultural Sciences
Bu çalışmada coğrafi işaretli Alanya avokadosu eklenerek (%0, %6, %10 ve %15) üretilen yoğurt örneklerinin pH, kuru madde, serum ayrılması, titrasyon asitliği, su tutma kapasitesi, renk değerleri ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Av
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a8ccc837458bb20e47432cd3327ac92f
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mediterranean/issue/56273/722310
https://dergipark.org.tr/tr/pub/mediterranean/issue/56273/722310
Publikováno v:
Volume: 24, Issue: 2 174-184
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gölevez (Colocasia esculenta (L.) Schott) Akdeniz sahillerinde çok fazla yetiştirilen, patatesten çok daha fazla lif, potasyum, magnezyum ve çinko içeren bir tarım ürünüdür. Mineral miktarı yörede çok üretilen ve tüketilen muzdan yük
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::34dd73e1d9746be33d636e0fb71a5d47
https://doi.org/10.29050/harranziraat.634265
https://doi.org/10.29050/harranziraat.634265
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manolya E. Oner
HighlightsA =7-log reduction of E. coli and L. innocua was accomplished using HPP at 600 MPa for 3 min.There was a synergy between HPP and nisin in all treatments to inactivate both E. coli and L. innocua.HPP and nisin did not affect the color, pH, a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f4c3ef7af1c66b194c5a6fe582594d10
https://hdl.handle.net/20.500.12868/604
https://hdl.handle.net/20.500.12868/604
Autor:
Manolya Eser Oner
oner, manolya eser/0000-0003-4237-437X WOS: 000558532500001 The impact of high-pressure processing (HPP) or thermosonication (TS) in combination with nisin on the microbial inactivation of green juice (celery stalk, apple, cucumber, parsley) and chan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8b28d7404ada24b7fd103c518b607e09
https://doi.org/10.1111/jfpp.14830
https://doi.org/10.1111/jfpp.14830