Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"ÖNCÜL, Nilgün"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Öncül, Nilgün, Karabiyikli, Şeniz
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 121, Issue 10, pp. 2265-2276.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-11-2018-0746
Autor:
Öncül, Nilgün, Karabıyıklı, Şeniz
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2016 74:168-175
Autor:
ÖNCÜL, Nilgün, ÇİFTÇİ, Mehtap
Publikováno v:
Food & Health (2602-2834); 2023, Vol. 9 Issue 4, p323-330, 8p
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology November 2015 64(1):1-5
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2015 63(1):8-13
Autor:
Öncül, Nilgün1 nilgunoncul@hotmail.com, Yıldırım, Zeliha2
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2020, Vol. 45 Issue 6, p1175-1187. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ÇİFTÇİ, Mehtap, ÖNCÜL, Nilgün
Publikováno v:
Volume:, Issue: 14 1-16
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Starter kültürler gıdalarda kontrollü ve güvenilir fermantasyon sağlamak amacıyla kullanılan ve gıdalara bazı özellikler kazandıran yararlı mikroorganizmalardır. Starter kültürler; asit oluşturma, proteoliz, lipoliz, tat ve aroma bil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::69d7a7b7e0ad2c99f954a4f268b125a8
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jrens/issue/67849/984400
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jrens/issue/67849/984400