Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"ÖKSÜZ, Ömer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TIRPANCI SİVRİ, Göksel1 gtirpanci@nku.edu.tr, ÖKSÜZ, Ömer2
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. May2019, Vol. 16 Issue 2, p244-250. 7p.
Publikováno v:
Turkish Journal of Food & Agriculture Sciences; Dec2022, Vol. 4 Issue 2, p60-68, 9p
Publikováno v:
Yuzuncu Yil Universitesi Journal of Agricultural Sciences (YYU J Agr Sci); Sep2022, Vol. 32 Issue 3, p477-486, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TIRPANCI SİVRİ, Göksel, ÖKSÜZ, Ömer
Publikováno v:
Volume: 16, Issue: 2 244-250
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Türkiye’de üretilen önemli geleneksel peynirlerden biri olan Mihaliç peyniri, karakteristik özelliklerini Propiyonik asit bakterileri (PAB) sayesinde kazanmaktadır. Matris destekli lazer desorpsiyon / iyonizasyon uçuş süresi kütle spektro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::0421f61e52290c88f5379ace00c6fba3
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jotaf/issue/45379/526431
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jotaf/issue/45379/526431
Autor:
Öksüz, Ömer
İçinde bulunduğumuz yüz yılda, bilişim teknolojilerinde inanılmaz hızda bir değişim yaşanmaktadır. Her geçen gün yeni bir teknoloji ya da bir yenilik insanların günlük yaşantısına etki ettiği gibi işletmelerde bu gelişmelerden
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0e74854c3335c00f7f27986c0c4ff0c1
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/271806
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/271806
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Feb2009, Vol. 62 Issue 1, p63-67. 5p. 4 Charts.