Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Étel"'
Autor:
Petra, Skerlecz
Az egészséges táplálkozás rendkívül fontos a különböző krónikus betegségek, valamint a túlsúly és elhízás megelőzése szempontjából. Korábbi kutatások szerint a különböző, táplálkozással kapcsolatos betegségek megjelen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::34c3df7f4723969d18671b927d5027af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Gallia-Archéologie des Gaules
Gallia-Archéologie des Gaules, CNRS Éditions, 2017, 74 (2), pp.183-205. ⟨10.4000/gallia.2182⟩
Gallia, Vol 74, Iss 2, Pp 183-205 (2017)
Gallia-Archéologie des Gaules, CNRS Éditions, 2017, 74 (2), pp.183-205. ⟨10.4000/gallia.2182⟩
Gallia, Vol 74, Iss 2, Pp 183-205 (2017)
International audience; The productions of the salting workshops of the Atlantic coast in the Roman provinces of Lugdunensis and Aquitania are still relatively unknown. Since the mid-20th c., Ichthyofauna layers, typical of the manufacture of fish sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::099bf0c2983036913747cc4421c4c26c
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01918452/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01918452/document
Publikováno v:
Gallia-Archéologie des Gaules
Gallia-Archéologie des Gaules, CNRS Éditions, 2017, 74 (2), pp.183-205. ⟨10.4000/gallia.2182⟩
Gallia-Archéologie des Gaules, CNRS Éditions, 2017, 74 (2), pp.183-205. ⟨10.4000/gallia.2182⟩
International audience; The productions of the salting workshops of the Atlantic coast in the Roman provinces of Lugdunensis and Aquitania are still relatively unknown. Since the mid-20th c., Ichthyofauna layers, typical of the manufacture of fish sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______177::e7d9827990b58612b1a2758151bbdac1
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01918452/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01918452/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.