Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"É. Barna"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Czuczy, I. Bodó, E. Dworschák, A. Gergely, Souzan Latif, J. Hóvári, K. Neszlényi, Andrea Lugasi, M. Kontraszti, É. Barna
Publikováno v:
Food / Nahrung. 40:319-325
Male and female Broiler chickens and male of Transylvanian naked-neck chickens kept in extensive and intensive farming systems were investigated. The leg and chest muscle of these chickens were used for the analysis. Muscle weight and muscle to bone
Publikováno v:
Food Chemistry. 47:247-252
The antinutritive factors and nutritive value of rapeseed products were evaluated. The reductions in antinutritional factors by heat processing ranged from 47 to 94% for glucosinolates, from 9 to 43% for phytic acid and from 41 to 67% for tannic acid
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.