Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"É. Bányai"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zoltán Bozsó, A. Czelleng, Z. Klement, G. J. Varga, E. Besenyei, Ágnes Szatmári, Péter G. Ott, É. Bányai, É. Sárdi
Publikováno v:
Journal of Phytopathology. 153:596-607
The present study demonstrate that in tobacco leaves the diaminobenzidine (DAB) and 2',7'-dichlorofluorescein diacetate (DCFH-DA) staining is a useful indicator of the basal (also known as general or innate) defence-associated reactions, especially o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Z Visnyei, Timea Csak, Anna Blázovics, Ferenc Szalay, Janos Osztovits, É Bányai, G. Bekő, Krisztina Hagymási
Publikováno v:
Zeitschrift für Gastroenterologie. 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
É Héthelyi, Anna Blázovics, É Bányai, Klára Szentmihályi, A Balázs, Krisztina Hagymási, M Then, Andrea Lugasi, E. Rapavi
Publikováno v:
Nutrition (Burbank, Los Angeles County, Calif.). 19(10)
Objective Chinese Beiqishen tea was studied in an in vitro test system. Methods Phytochemical screening, trace element analysis, and the analysis of antioxidant properties were carried out. Characteristic constituents were determined by chromatograph