Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Çiğdem UYSAL"'
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 22, Iss 4, Pp 491-508 (2021)
Viabilities of three different probiotic starters (LGG, LA-5, and ABT-2) inoculated to the formulations (F1-9) based on blends of apple juice and some vegetable extracts containing fructooligosaccharide and lactitol were monitored during fermentat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9a3214dfad044a19ac3186c63ab2cf1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 22, Issue: 2 724-744
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
Son yirmi yılda özel gereksinimli öğrencilerin eğitim ortamları arasında yer alan genel eğitim okullarının, yani kaynaştırma/bütünleştirme uygulamalarının ön plana çıktığı ifade edilebilir. Bunun başlıca sebepleri olarak; tem
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
COMU Journal of Agriculture Faculty / ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi; 2023, Vol. 11 Issue 2, p276-285, 10p
Publikováno v:
Volume: 5, Issue: 3 374-384
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
High Hydrostatic Pressure Processing (HPP) has gained more attention in the fruit and vegetable industry in recent years. In this study, the optimal acidification parameters (citric acid alone and combination with ascorbic acid at the pH range 3.0 to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eb12d31701e47e62e19e4a0864677b39
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jaefs/issue/64261/891712
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jaefs/issue/64261/891712
Publikováno v:
Journal of Tourism and Gastronomy Studies. 5:276-286