Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Çevik, Y."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Web of Science
Scopus-Elsevier
Judgment and Decision Making, Vol 14, Iss 3, Pp 364-372 (2019)
Scopus-Elsevier
Judgment and Decision Making, Vol 14, Iss 3, Pp 364-372 (2019)
The objective of this study was to adapt the Pre-Adolescent Decision-Making Competence Test to Turkish, which was originally developed in English by Weller, Levin, Rose and Bossard (2012) for assessing decision-making competence of children between t
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 72 Αρ. 2 (2021); 2825-2832
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 72 No. 2 (2021); 2825-2832
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 72 No. 2 (2021); 2825-2832
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
The consumption of ready-to-eat foods in daily life is increasing rapidly. Food poisoning occurs as a result of the preparation and preservation of these foods under inappropriate hygienic conditions.
The consumption of ready-to-eat foods in daily life is increasing rapidly. Food poisoning occurs as a result of the preparation and preservation of these foods under inappropriate hygienic conditions.
Autor:
Süzük Yildiz S., Şimşek H., Bakkalo?lu Z., Numano?lu Çevik Y., Hekimo?lu C.H., Kiliç S., Eryildiz C.
Antibiotic resistance is one of the most important public health problem and one of the most critical steps in preventing resistance is the monitorization of the resistance. Local, regional and global monitoring enables the spread of antibiotic resis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::bc4dccbb53d82345a11d84268d309a3d
https://hdl.handle.net/11454/71589
https://hdl.handle.net/11454/71589
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.