Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Çapar, Nesrin"'
Autor:
Çapar, Nesrin, Yola, Bahar Bankoğlu, Polat, İlknur, Bekerecioğlu, Sena, Atar, Necip, Yola, Mehmet Lütfi
Publikováno v:
In Microchemical Journal October 2023 193
Autor:
Çapar, Nesrin1 (AUTHOR), Polat, İlknur1 (AUTHOR), Yola, Bahar Bankoğlu2 (AUTHOR), Atar, Necip3 (AUTHOR), Yola, Mehmet Lütfi1 (AUTHOR) mlutfi.yola@hku.edu.tr
Publikováno v:
Microchimica Acta. Jul2023, Vol. 190 Issue 7, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Çapar, Nesrin
Bu çalışmada glutensiz Maraş tarhanası üretimi yapılmış olup tarhanaların fiziksel, kimyasal, duyusal analizleri yapılarak ürün karakteristikleri ortaya konmuştur. Glutensiz tarhana üretiminde alternatif tahıl bileşeni olarak karabu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10208::62ae71ced38dfd4c57fb4772bf2be020
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/205522
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/205522