Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"ÇIBIK, Recep"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control July 2012 26(1):15-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cetinkaya, Figen, Cibik, Recep, Ece Soyutemiz, G., Ozakin, Cuneyt, Kayali, Revasiye, Levent, Belkis
Publikováno v:
In Food Control 2008 19(11):1059-1063
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 68 Αρ. 4 (2017); 613-620
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 68 No. 4 (2017); 613-620
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 68 No. 4 (2017); 613-620
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus is an important pathogen that causes severe infections in humans and animals. The aim of this study was to determine the prevalence and the antimicrobial profile
Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus is an important pathogen that causes severe infections in humans and animals. The aim of this study was to determine the prevalence and the antimicrobial profile
Publikováno v:
Volume: 28, Issue: 2 91-94
Van Veterinary Journal
Van Veterinary Journal
Use of electrolyzed oxidizingwater produced by using water and sodium chloride (NaCl) as a new disinfectanthas been gaining importance in food industry. Easy application, relativelyinexpensive, and harmless to environment are advantages of electrolyz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c6e5a97bba2a4fe671b6d776559a64c4
https://dergipark.org.tr/tr/pub/vanvetj/issue/37672/436054
https://dergipark.org.tr/tr/pub/vanvetj/issue/37672/436054
Rapid Evaluation of Bacteriolysis of Listeria innocua and L. welshimeri Strains Isolated from Foods.
Autor:
Çetınkaya, Figen1 figcetinkaya@yahoo.com, Çibik, Recep1
Publikováno v:
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences. 2005, Vol. 29 Issue 4, p1045-1048. 4p. 1 Chart, 1 Graph.
Publikováno v:
Volume: 0, Issue: 16
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Bu çalışmada, geleneksel tekniklerle üretilen yoğurtlardan, bitkilerden, yağmur suyundan ve çiy damlasından izole edilen 45 Lactobacillus delbrueckii spp. ve 66 Streptococcus thermophilus suşunun bakteriyolitik aktiviteleri belirlenmiştir.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::de0d0238dc7d1d8e0915aebe4034e810
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursagida/issue/28763/307866
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bursagida/issue/28763/307866
Publikováno v:
Volume: 22, Issue: 6
Gıda
Gıda
This study was done both to determine the hygienic quality of the cream pastry produced and given to consumption in which milk, egg and cream as animal products by examining their chemical and microbiological characteristics and to put forward the ri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::ce6a25b0d04525602b711a56a48d3e32
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6838/91748
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/6838/91748
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.