Zobrazeno 1 - 10
of 3 232
pro vyhledávání: '"Ácido giberélico"'
Autor:
da Silva Siqueira, Tânia1 taniasilva0315@gmail.com, Ferreira Andrade, Mateus2 matheus.fandrade2013@gmail.com, dos Santos Alves, Neurisvaldo2 neurisvaldoalves@gmail.com, Barreto Melo, Damaris Daniele3 damares.danielle2015@gmail.com, Marim de Moura, Márcia Bruna4 marciabruna78@gmail.com, Pereira de Sousa, Maria Jucelia5 celiasouza2729@gmail.com, Machado Ataíde, Elma6 elma.ataide@ufrpe.br, Diniz da Silva, Monalisa Alves6 monalisa.diniz@ufrpe.br, Ferreira da Silva, Luzia6 luzia.ferreira@ufrpe.br
Publikováno v:
GeSec: Revista de Gestao e Secretariado. 2024, Vol. 15 Issue 7, p1-16. 16p.
Autor:
Zocche Pless, Gabriela1, Moreira Monteiro, Thiago2, Furini, Giovani2, de Souza Tomaz, Milena2, Macedo da Torre, Leonam1, Pretto Panceri, Carolina2, de Oliveira Anese, Rogerio2 rogerio.anese@ifsc.edu.br
Publikováno v:
Revista de Ciencias Agroveterinarias. 2023, Vol. 22 Issue 4, p537-545. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Homczinski, Isabel1 ihomczinski@gmail.com, dos Santos, Jonathan Matheus2, Sanson, Daniela3, de Almeida Garrett, Alexandre Techy3,4, Bandeira Peres, Fabiana Schmidt5
Publikováno v:
Evidência. jan-jun2023, Vol. 23 Issue 1, p9-22. 14p.
Autor:
Jung, Ketlyn Custodio1 americowagner@utfpr.edu.br, Porto, Alexandre Hack2, Stefeni, Alberto Ricardo2, Wagner Júnior, Américo2
Publikováno v:
Scientia Agraria Paranaensis. 2022, Vol. 21 Issue 1, p11-20. 10p.
Autor:
Segundo Eloy López Medina, José Mostacero León, Armando Efraín Gil Rivero, Angélica María López Zavaleta, Anthony J. De La Cruz Castillo
Publikováno v:
REBIOL, Vol 39, Iss 1, Pp 4-9 (2019)
La papa es un cultivo de origen andino de importancia nutricional y económica para los agricultores. La existencia de más de 5000 variedades ha catalogado al Perú como el centro de origen y de diversidad de la papa, tal es así que existen varieda
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08a189912d7645c187e6bfbb1e508d92
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria. oct-dec2019, Vol. 10 Issue 4, p455-460. 6p.