Zobrazeno 1 - 10
of 313
pro vyhledávání: '"»organic« wine"'
Autor:
Dong, Yingying, Gao, Lisa
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 4, pp. 1743-1764.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2023-0085
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 125, Issue 12, pp. 4396-4414.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-11-2022-1019
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2025 5(1)
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100692- (2023)
Chemophobia refers to the fear of chemicals and the belief they are harmful or toxic. This phobia can influence people's attitudes and behaviours towards the use of chemicals in food products and other consumer goods. Focusing on the wine sector, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/381b7c7009894e778db8f2394fac9f46
Autor:
Yaolin Wang, Yinke Li, Tao Sun, Eleanor Milne, Yanjun Yang, Kailin Liu, Jinhui Li, Peiying Yan, Chuanyan Zhao, Shuo Li, Bin Duan, Jingjing Li, Xiang Wan
Publikováno v:
Ecological Indicators, Vol 154, Iss , Pp 110730- (2023)
The City of Wuwei was the first place in Gansu province to cultivate grapes for wine production and is representative of wine grape growing in arid areas across China. In the interest of advancing green agricultural development and in order to cope w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41690bac86f149fa9ff7a4369c81ff71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Wine Business Research, 2020, Vol. 33, Issue 3, pp. 360-376.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJWBR-05-2020-0017
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 37, Iss 1, Pp 60-70 (2022)
The development of innovative products, such as novel wines, is rejected by certain consumers that value attributes that may conflict with innovation. This is the case of the organic production label. The present study examined the impact of gender o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92d1db45dc3c4442b60309071c06516b
Publikováno v:
The TQM Journal, 2021, Vol. 33, Issue 6, pp. 1572-1588.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/TQM-11-2020-0275