Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"(epi)catechins"'
Autor:
Angelino, Donato, Caffrey, Aoife, Mcnulty, Helene, Gill, Chris Ir, Mena, Pedro, Rosi, Alice, Moore, Katie, Hoey, Leane, Clements, Michelle, Laird, Eamon, Boyd, Kerrie, Mullen, Brian, Pucci, Bruna, Jarrett, Harry, Cunningham, Conal, Ward, Mary, Strain, J J, Mccarroll, Kevin, Moore, Adrian J, Molloy, Anne M, Del Rio, Daniele
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3664::16895a7209abbb19b1f340cdb8e2d0ed
https://hdl.handle.net/11575/134040
https://hdl.handle.net/11575/134040
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 26, Iss 2, Pp 73-98 (2008)
This review article is a part of the survey of the generally accepted biosynthetic pathways that lead to the most important natural pigments in organisms closely related to foods and feeds. The biosynthetic pathways leading to xanthones, flavonoids,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89360676171b455a97a26171cb3491e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.