Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"(Epi)catechin"'
Autor:
Hassan N. Althurwi, Mohammad Ayman A. Salkini, Gamal A. Soliman, Khalid M. Alharthy, Abubaker Hamad, Maged S. Abdel-Kader
Publikováno v:
Saudi Pharmaceutical Journal, Vol 31, Iss 4, Pp 473-481 (2023)
Calligonum comosum is a perennial shrub growing and widely used in traditional medicinal system in Saudi Arabia. The total phenolic content and in vitro antioxidant activity were compared between the water extract (WE) and methanol extract (ME). The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2695da7f56e8427c8f57f51ee91aba9d
Autor:
Patricia Esquivel, María Viñas, Christof B. Steingass, Maike Gruschwitz, Eric Guevara, Reinhold Carle, Ralf M. Schweiggert, Víctor M. Jiménez
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Analysis of pulp and peels of Arabica coffee varieties with different external fruit color allowed the identification of 16 phenolic compounds using high-performance liquid chromatography with diode array detection and electrospray ionization multi-s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/791e14676b7a487398dfe3ab24a88786
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 72, Iss , Pp 104073- (2020)
This study evaluated the stabilities of catechin (C), epicatechin (EC), procyanidin B3, procyanidin A1 and epicatechin-(4β → 6)-epicatechin-(2β → O → 7,4β → 8)-catechin (PCA-trimer) during in vitro digestion, as well as characterized their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/192bb3bdabd74304a980153596c1e2c7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dejian Huang, Mingjie Chen, Fuli Lai, Gang Zuo, Lixia Song, Shengbao Feng, Yuancai Liu, Hongyu Wang, Guangyuan He
Publikováno v:
Molecules, Vol 18, Iss 2, Pp 2255-2265 (2013)
Characterzation of polyphenolic compounds in the stems of P. multiflorum was conducted using HPLC, high resolution LC-MS and LC-MSn. Proanthocyanidins in particular were isolated in 4.8% yield using solvent extraction followed by Sephadex LH-20 fract
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53d726bdee314c3d84351adeb2d36bee
Autor:
Lucia Panzella, Alessandra Napolitano
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
Condensed tannins (CT) have been the focus of increasing interest in the last years as a result of their potent biological properties, which have prompted their use in the food and feed sector as functional ingredients. The possible exploitation of t
Autor:
Maike Gruschwitz, Víctor Jiménez García, Eric Guevara Berger, María Viñas Meneses, Reinhold Carle, Patricia Esquivel Rodríguez, Ralf M. Schweiggert, Christof B. Steingass
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, vol.4, pp.590597
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Analysis of pulp and peels of Arabica coffee varieties with different external fruit color allowed the identification of 16 phenolic compounds using high-performance liquid chromatography with diode array detection and electrospray ionization multi-s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3cd022e8e4e0397aaf4638ea9f1f1ec2
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2020.590597/full
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2020.590597/full
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.