Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Wang, Siqi"'
Autor:
He X; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian, China., Lin R; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian, China., Cheng S; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian, China., Wang S; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian, China., Yuan L; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian, China., Wang H; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian, China., Wang H; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian, China., Tan M; School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; National Engineering Research Center of Seafood, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.; Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Dalian Polytechnic University, Dalian, China.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2021 Jun; Vol. 86 (6), pp. 2499-2512. Date of Electronic Publication: 2021 May 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.