Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Gecgel A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Tirpanci Sivri, Demet Apaydin, Umit Gecgel, M. Koç, Mehmet Gülcü, Salih Karasu, Mehmet Musa Özcan
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 11:351-359
This study aimed to investigate the quality characteristics and bioactive properties of grape seed oil obtained from five different grape varieties (Okuzgozu-Elazig, Syrah-Canakkale, Cabernet Franc-Canakkale, Pinot-Noir-Tekirdag, and Merlot-Manisa) b
Publikováno v:
Journal of oleo science. 69(5)
A study was carried out to evaluate oil contents, fatty acid composition and tocopherol contents of several walnut types in relation to roasting process. The major fatty acid identified was linoleic acid in both roasted and unroasted walnut oils. Lin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 38, Issue: 2, Pages: 212-220, Published: 2017
WOS: 000444253200009
In this study, phenolic compounds, minerals, total flavonoids, total phenolic contents and antioxidant activities of the seedless parts (pulp+skin) and seeds of table and wine grapes were determined. Also, the total oil, toc
In this study, phenolic compounds, minerals, total flavonoids, total phenolic contents and antioxidant activities of the seedless parts (pulp+skin) and seeds of table and wine grapes were determined. Also, the total oil, toc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::80beac676d72e384df0031ec85db1966
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042017000200009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042017000200009&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 62, Iss 4, Pp 389-398 (2011)
Grasas y Aceites; Vol. 62 No. 4 (2011); 389-398
Grasas y Aceites; Vol. 62 Núm. 4 (2011); 389-398
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 62 No. 4 (2011); 389-398
Grasas y Aceites; Vol. 62 Núm. 4 (2011); 389-398
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The influence of industrial oilseed extraction methods on the quality and stability of crude sunflower oil (pre-pressed, solvent-extracted, full-pressed and mixed oils) was studied by means of the determination of free fatty acids, peroxide value, co