Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"Ptak A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magdalena Simlat, Agata Ptak, Anita Jaglarz, Agnieszka Szewczyk, Michał Dziurka, Artur Gurgul
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
Volume 24
Issue 3
Pages: 2174
Volume 24
Issue 3
Pages: 2174
In this study, a new strain of Pantoea vagans, SRS89, was isolated from surface-sterilized stevia seeds. The isolate was evaluated using morphological, molecular, and biochemical methods. The bacterium was 1.5 μm long, yellowish in color, and classi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b37daf0477ee7496f07ab25dde93206f
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/308908
https://ruj.uj.edu.pl/xmlui/handle/item/308908
Publikováno v:
Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy. 296:122699
Publikováno v:
Journal of Molecular Structure. 1286:135531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Optical Materials. 129:112360
Autor:
Maciej Ptak, Adolfo Speghini, Dariusz Hreniak, Maria Luisa Saladino, Karina Grzeszkiewicz, Giacomo Lucchini
Pr3+,Yb3+ activated SrF2 nanoparticles synthesized by low-temperature hydrothermal method were studied. The composition and size of nanoparticles were intentionally changed by controlling synthesis conditions. After structural and morphological chara
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ee35519cc27f4fc8e6d1420a979ee792
http://hdl.handle.net/10447/425672
http://hdl.handle.net/10447/425672
Autor:
Mateusz Banach, Katarzyna Stapor, Irena Roterman, Piotr Fabian, Leszek Konieczny, Magdalena Ptak-Kaczor
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 5002, p 5002 (2021)
Volume 22
Issue 9
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 5002, p 5002 (2021)
Volume 22
Issue 9
Protein solubility is based on the compatibility of the specific protein surface with the polar aquatic environment. The exposure of polar residues to the protein surface promotes the protein’s solubility in the polar environment. The aquatic envir