Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Su, Chunyan"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
Odstranit filtry
Předmět: modification
- 6 digestibility
- 6 starch
- 4 potato starch
- 3 heat-moisture
- 3 molecular weight
- 3 mung bean starch
- 3 physicochemical property
- 2 complex formation
- 2 glass transition temperature
- 2 granule
- 2 heat treatment
- 2 impact
- 2 moisture content of food
- 2 molecular structure
- 2 molecular weights
- 2 mung bean
- 2 physicochemical attributes
- 2 potatoes
- 1 cassava
- 1 corn
- 1 crystalline
- 1 esterification
- 1 gelatinization
- 1 glass-transition
- 1 high-hydrostatic-pressure
- 1 hydrocolloids
- 1 in-vitro digestibility
- 1 lentil
- 1 maize starch
- 1 matrices
- 1 moisture
- 1 molecules
- 1 mucilage
- 1 physicochemical properties
- 1 polyphenols
- 1 resistant starch
- 1 rheological properties
- 1 rice
- 1 rice starch
- 1 salts
- 1 single
- 1 sodium-chloride
- 1 sweet-potato
- 1 tapioca starch
- 1 wheat
- 1 x-ray