Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Gnessi L"'
Autor:
Watanabe M; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Risi R; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Camajani E; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Contini S; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Persichetti A; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Tuccinardi D; Department of Endocrinology and Diabetes, University Campus Bio-Medico of Rome, 00128 Rome, Italy., Ernesti I; Department of Surgical Sciences, Surgical Endoscopy Unit, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Mariani S; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Lubrano C; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Genco A; Department of Surgical Sciences, Surgical Endoscopy Unit, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Spera G; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Gnessi L; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy., Basciani S; Department of Experimental Medicine, Section of Medical Pathophysiology, Food Science and Endocrinology, Sapienza University of Rome, 00161 Rome, Italy.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2020 Jul 18; Vol. 12 (7). Date of Electronic Publication: 2020 Jul 18.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poggiogalle, Eleonora, Lubrano, C., Sergi, G., Coin, A., Gnessi, L., Mariani, S., Lenzi, A., Donini, L.
Publikováno v:
Journal of Nutrition, Health & Aging; Nov2016, Vol. 20 Issue 9, p958-963, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.