Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Lampi, Evgenia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings and Processing Aids (CEF), Silano, Vittorio, Baviera, Jose Manuel Barat, Bolognesi, Claudia, Bruschweiler, Beat Johannes, Chesson, Andrew, Cocconcelli, Pier Sandro, Crebelli, Riccardo, Gott, David Michael, Grob, Konrad, Lampi, Evgenia, Mortensen, Alicja, Steffensen, Inger-Lise, Tlustos, Christina, Van Loveren, Henk, Vernis, Laurence, Zorn, Holger, Castle, Laurence, Cravedi, Jean-Pierre, Kolf-Clauw, Martine, Milana, Maria Rosaria, Pfaff, Karla, Pocas, Maria de Fatima Tavares, Svensson, Kettil, Wolfle, Detlef, Barthelemy, Eric, Riviere, Gilles
Publikováno v:
EFSA Journal
EFSA Journal 1 (17), . (2019)
EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2019, 17 (1), ⟨10.2903/j.efsa.2019.5552⟩
EFSA Journal, Vol 17, Iss 1, Pp n/a-n/a (2019)
EFSA Journal 1 (17), . (2019)
EFSA Journal, European Food Safety Authority, 2019, 17 (1), ⟨10.2903/j.efsa.2019.5552⟩
EFSA Journal, Vol 17, Iss 1, Pp n/a-n/a (2019)
International audience; The EFSA Panelon Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP) assessed the safety of montmorillonite clay modified with hexadecyltrimethylammonium bromide (HDTA) when used as an additive at up to |||| in polylacti