Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Steenland, Kyle"'
Autor:
Riederer AM; Department of Environmental Health, Rollins School of Public Health, Emory University, Atlanta, Georgia, USA., Dhingra R, Blount BC, Steenland K
Publikováno v:
Environmental health perspectives [Environ Health Perspect] 2014 Jul; Vol. 122 (7), pp. 695-702. Date of Electronic Publication: 2014 Mar 19.
Autor:
Winquist A; From the Department of Environmental Health, Rollins School of Public Health, Emory University, Atlanta, GA., Steenland K
Publikováno v:
Epidemiology (Cambridge, Mass.) [Epidemiology] 2014 Mar; Vol. 25 (2), pp. 255-64.
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2011 Dec 01. 119(12), 1760-1765.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41329144
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2011 Jan 01. 119(1), 119-124.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41000691
Autor:
Bartell, Scott M., Calafat, Antonia M., Lyu, Christopher, Kato, Kayoko, Ryan, P. Barry, Steenland, Kyle
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2010 Feb 01. 118(2), 222-228.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25614986
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2010 Feb 01. 118(2), 229-233.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25614987
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frisbee, Stephanie J., Brooks, A. Paul, Maher, Arthur, Flensborg, Patsy, Arnold, Susan, Fletcher, Tony, Steenland, Kyle, Shankar, Anoop, Knox, Sarah S., Pollard, Cecil, Halverson, Joel A., Vieira, Verónica M., Jin, Chuanfang, Leyden, Kevin M., Ducatman, Alan M.
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2009 Dec 01. 117(12), 1873-1882.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30249867
Autor:
Steenland, Kyle, Jin, Chuangfang, MacNeil, Jessica, Lally, Cathy, Ducatman, Alan, Vieira, Veronica, Fletcher, Tony
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2009 Jul 01. 117(7), 1083-1088.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25549648
Publikováno v:
Public Health Nutrition; Oct2022, Vol. 25 Issue 10, p2855-2863, 9p